Skip to main content

Autolaadkranen

Ontdek onze diverse transport mogelijkheden.

Autolaadkranen

Heros heeft een vloot van autolaadkranen variërend van 60 t/m 165 ton/meter met een maximale gieklengte tot 40 meter. Autolaadkranen zijn veelzijdige apparaten die zijn ontworpen om lasten te hijsen en te verplaatsen met behulp van een kraan gemonteerd op een vrachtwagen. Alle kranen zijn uitgerust met radiografische afstandsbediening en zijn beschikbaar met diverse voertuigcombinaties, waaronder aanhangwagen, vlakke oplegger, dieplader, semidieplader, bakwagen, losse trekker, hoogwerkersbak, glaszuiger en hijslier.

Wat Heros vervoert
Wij vervoeren dagelijks diverse soorten ladingen zoals

Abri’s/Bushaltes
Generatoren
Trafokasten en rekken
Bedieningspanelen
Machine transport en verhuizingen
Trein-assen en of onderstellen
Bouwunits
Metalen kasten en frames
Silo’s
Containers
Reclamezuilen
Turbines
Datakasten
Schakelkasten elektrisch
Wegbewijzering
Dakkapellen
Trafo’s
Zonnepanelen

Een auto en kraan in één
Onze kraanvoertuigen combineren de mobiliteit van een vrachtwagen met de hefkracht en reikwijdte van een kraan, hierdoor zijn ze ideaal voor verschillende toepassingen in de bouw, logistiek en industrie.

Kenmerkend voor autolaadkranen is dat ze zelfrijdend zijn en uitgerust zijn met stabilisatoren om stabiliteit te waarborgen tijdens het hijsen van zware lasten. De kraan wordt bediend door onze machinist, die vanuit een speciale cabine op de kraan het hijswerk zal uitvoeren.

Autolaadkranen worden ingezet voor verschillende taken
Hijsen van zware lasten:
Onze autolaadkranen kunnen aanzienlijke gewichten tillen en verplaatsen. Ze zijn essentieel zijn bij bouwprojecten waar grote materialen worden geïnstalleerd, denk hierbij aan balken, betonnen elementen of machines.

Lossen en Laden van goederen: De autolaadkranen hebben een zeer goede mobiliteit en laadvermogen waardoor ze ideaal zijn voor het laden en lossen van vracht op diverse locaties. Denk hierbij aan bouwplaatsen, industriële terreinen, maar ook in magazijnen.

Ladingen op hoogte plaatsen: Met een autolaadkraan is het mogelijk om ladingen nauwkeurig op hoogtes plaatsen, dit is heel nuttig bij bijvoorbeeld het installeren van constructiematerialen op hoogte of bij het monteren van hoge masten of antennes.

Wanneer een autolaadkraan huren?
Als een bedrijf geen eigen autolaadkraan heeft dan kan het huren van onze autolaadkraan een effectieve oplossing zijn in plaats van zelf een autolaadkraan aan te schaffen. Onze autolaadkranen zijn goed onderhouden. Bij een tijdelijk behoefte aan een autolaadkraan, zoals bij bouwprojecten met een deadline, is huren een praktische oplossing.

Conclusie
Heros is een gespecialiseerd transportbedrijf en een betrouwbare partner voor het vervoer en plaatsen van uitzondelijke ladingen. Of het nu gaat om lengte, gewicht, breedte, of andere specifieke eisen, wij bieden de perfecte oplossing.

Met ons uitgebreide assortiment transportmiddelen en autolaadkranen, en een team van ervaren medewerkers, gaan wij de uitdaging graag aan.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw transportbehoeften.

Bij Heros staan we klaar om jouw speciaal transport aan te gaan en zorgen wij voor een professionele, efficiënte en betrouwbare en veilige dienstverlening.

Het huren van een autolaadkranen biedt flexibiliteit, efficiëntie en is kostenbesparend voor bedrijven die zware hijs- en transporttaken moeten uitvoeren zonder dat ze de permanente verplichtingen en kosten hebben van het bezitten van een dit soort gespecialiseerd voertuig.

Het huren van een autolaadkraan met de juiste specificaties is een verstandige keuze.

Ons assortiment

Volvo FA540 met HMF9520+Jib

95t/m

Wij beschikken over een Volvo FA540 vrachtwagen met HMF9520+Jib autolaadkraan. Deze vrachtwagen is uitgerust als trekker oplegger. de kraan heeft een Jib met lier, een capaciteit van 95t/m en een reikwijdte van 30 meter.


Scania R500 met HMF9520+Jib

95t/m

Wij beschikken over een Scania R500 vrachtwagen met HMF9520+Jib autolaadkraan. Deze vrachtwagen is uitgerust als trekker oplegger. de kraan heeft een Jib met lier, een capaciteit van 95t/m en een reikwijdte van 30 meter.


Volvo FH 8X2 met HMF7020

70 T/M

Wij beschikken over een Volvo FH 8X2 vrachtwagen met HMF7020 autolaadkraan. Deze vrachtwagen is uitgerust als bakwagen. de kraan heeft een capaciteit van 70t/m en een reikwijdte van 17 meter.


Scania … met HMF6020

60 T/M

Wij beschikken over een Scania vrachtwagen met HMF6020 autolaadkraan. Deze vrachtwagen is uitgerust als bakwagen. de kraan heeft een capaciteit van 60t/m en een reikwijdte van 17 meter.


Scania R500 met HMF7020

70 T/M

Wij beschikken over een Scania R500 vrachtwagen met HMF7020 autolaadkraan. Deze vrachtwagen is uitgerust als bakwagen. de kraan heeft een capaciteit van 70t/m en een reikwijdte van 17 meter.


Scania 8X2 met HMF7020

70 T/M

Wij beschikken over een Scania 8X2 vrachtwagen met HMF7020+Jib autolaadkraan. Deze vrachtwagen is uitgerust als trekker oplegger. de kraan heeft een Jib met lier, een capaciteit van 70t/m en een reikwijdte van 30 meter.