Skip to main content

Bouwlogistiek

Bouwlogistiek laten regelen? Bij Heros bent u verzekerd van een soepel bouwproces, van het begin tot het eind.

Bij de aanvang van een nieuwbouwproject is een goede bouwlogistiek en een vlotte combinatie tussen de aanvoer van essentiële materialen op de bouwplaats samen met het efficiënt plaatsen en positioneren ervan van cruciaal belang. Dit om alles in goede banen te begeleiden, en uiteraard verrijkt met onze expertise en versterkt met een breed scala aan materialen.

Denk hierbij aan de onderstaande materialen:

Machines
Containers
Schaftwagens
Steigermateriaal
Prefab-onderdelen
Glas- en gevelelementen

Toepassingen
Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat een naadloze coördinatie van deze elementen essentieel is voor het succes van ieder project. Daarom bieden we bij Heros niet alleen transportdiensten aan, maar ook een deskundige aanpak voor het strategisch plaatsen en organiseren van materialen op de bouwplaats. Veiligheid gaat bij ons voor alles dus ook bij dit soort projecten zijn wij hier extra alert hierop.

Voordelen

Het zal duidelijk zijn dat wij bij Heros verder gaan dan alleen het leveren van transportdiensten. Dankzij onze kennis en ervaring met betrekking tot zwaar en speciaal transport zijn wij in staat om de volledige verantwoordelijkheid op ons te nemen met betrekking tot het project, inclusief het regelen van de benodigde vergunningen en begeleiding die bij buitenmaats vervoer komen kijken. Denk hierbij aan het plannen van de route, het coördineren van begeleidende voertuigen of het communiceren met de relevante autoriteiten, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van begin tot eind. 

Bouwlogistiek

Conclusie
Op deze manier wordt ook de efficiëntie van het project gemaximaliseerd en zo blijft uw bouwplaats georganiseerd en overzichtelijk. Met Heros kunt u rekenen op een soepel verlopend bouwproces, van begin tot eind.

Met Heros Kraanverhuur een soepel bouwproces, van het begin tot het eind.

ZWAAR OF SPECIAAL TRANSPORT bij Heros

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor goede bouwlogistiek? Neem dan contact met op ons. Wij helpen u graag!