Skip to main content

Kranen

Ontdek onze uitgebreide vloot van moderne kranen
voor al uw hijs- en hefwerkzaamheden.
kranen- Telescoopkraan

TELESCOOPKRANEN

Met onze kranen die capaciteiten hebben vanaf 40 ton bieden wij oplossingen voor al uw hijswerkzaamheden. Of het nu gaat om het plaatsen van één airco-unit of zonnepanelen tot het hijsen van zeer zware stukken, of het verplaatsen van lasten op zeer grote vluchten of op moeilijk bereikbare locaties, onze telescoopkranen slagen er in al uw hijsopdrachten naar tevredenheid te volbrengen. Neem vandaag nog contact met ons op en huur één van onze kranen.

TORENKRANEN

Onze torenkranen hebben een gieklengte tot 60 meter. Zij zijn uitermate geschikt voor verschillende hijswerkzaamheden in de bouw van woningen en appartementen en werkzaamheden in de (petrochemische) industrie. Torenkranen zijn ideaal voor repeterende werkzaamheden en zijn daardoor zowel efficiënt als veilig. Neem vandaag nog contact met ons op en huur één van onze kranen.

Kranen - Torenkranen
Kranen - Rupskranen

RUPSKRANEN

Onze rupskranen met een capaciteit tot 160 ton zijn ideaal voor langdurige projecten met een instabiele ondergrond en bieden een geweldige stabiliteit en mobiliteit. Neem vandaag nog contact op en huur één van onze rupskranen.