Skip to main content

Materiaal

Bij Heros bieden wij ook de mogelijkheid tot het huren van diverse soorten materiaal. Ons assortiment omvat een uitgebreid scala aan hoogwaardige, hijs- en hefmiddelen waaronder:

Azobe schotten
Stalen rijplaten
Geijkte testgewichten
Test plateau
Kubels
Kettingwerk
Hijsbanden
Modulaire uithouders
Evenaars
Sluitingen
Kettinglengen
Loadcells in diverse maten
Weegplaten
Pallethaken in verschillende uitvoeringen
Vloerplatenklemmen
Staande kubels
Liggende kubels in diverse maten
Schuifevenaars (tot 70 ton)
Glaszuigers
Spinzuigers (tot en met 600 kg)
Transportbakken
Hijsframes
Botenbanden
Stalen grommers in diverse afmetingen
Dynema’s hijsbanden
Triangle platen
Zware sloopkettingen
Kantelbakken
Containers in diverse maten
Flatrack
Containerhaken – onderin en bovenzijde
Manbak (hoogwerkerbak)
Calamiteitenbakken

Toepassingen
Daarnaast bieden wij de verhuur van mobiele kranen zonder machinist aan. Voor langdurige projecten kunt u bij ons terecht voor diverse soorten hijskranen, waaronder rupskranen met vakwerkgiek en kranen met telescoopgiek variërend van 16 tot 160 ton. Mocht u meer informatie nodig hebben over het huren van materiaal zonder machinisten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te voorzien van de benodigde informatie en ondersteuning.

Voordelen

  • Ons zeer uitgebreide assortiment: Heros beschikt over een uitgebreid assortiment hoogwaardig materieel. Dit stelt u in staat om het juiste materiaal te kiezen dat perfect aansluit bij de eisen van uw project.
  • Kwaliteit en onderhoud: Ons materiaal wordt regelmatig onderhouden en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit waarborgt betrouwbaarheid en optimale prestaties tijdens uw projecten.
  • Onze ervaring en expertise: Heros beschikt over jarenlange ervaring en expertise in de sector. Ons team staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van het juiste materieel en om eventuele vragen te beantwoorden.
  • Flexibel: Bent u op zoek naar korte termijnverhuur of een langdurige samenwerking, wij bieden flexibele huuropties die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.
  • Veiligheid: Veiligheid staat bij ons voorop. Ons materiaal voldoet aan alle veiligheidsnormen.
  • Service: Wij streven naar klanttevredenheid. Ieder project is uniek, en daarom bieden wij een persoonlijke en klantgerichte service. Zo krijgt u de juiste ondersteuning.

Conclusie
Het huren van materiaal bij Heros biedt diverse voordelen en waarborgt een hoogwaardige service.

Kortom, wij bieden niet alleen hoogwaardig materiaal, maar ook een betrouwbare partner die zich inzet voor uw succesvolle projectuitvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke behoeften te bespreken.

Waar materiaal, kracht en veelzijdigheid samenkomen.

Waar kan ik een hijskraan huren? Bij Heros.