Skip to main content

Verhuur

Hijskraanverhuur

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor al jouw hijsbehoeften. We bedienen een brede klantenkring, variërend van installateurs van zonnepanelen tot zware industrie en grote aannemerscombinaties. Voor kraanverhuur ben je bij ons altijd aan het goede adres of het gaat om korte of langdurige projecten.

Waarom jij moet kiezen voor Heros

  • Wij beschikken over een uitgebreide vloot van modern materiaal waarmee wij jouw zware last met gemak hijsen.
  • Zo hebben wij voor iedere klus een kraan te huur.
  • Ons ervaren team staat garant voor veilige en nauwkeurige hijsoperaties.
  • We bieden flexibele verhuuroplossingen aangepast aan jouw specifieke behoeften.
Verhuur - telescoopkraan
Verhuur - Heros kraan

Hijskraan huren
Een mobiele telescoop- of torenkraan huren? Of ben je op zoek naar een rupskraan om te huren voor een langdurig project? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Nieuwe klant
Neem contact met ons op voor meer informatie over hijskraanverhuur, mobiele kraanverhuur, rigging en hijsbegeleiding en verhuur van zeer uiteenlopende hijsmaterialen. Met elkaar brengen wij de specifieke hijsbehoeften in kaart om zo tot een zo goed mogelijk advies te komen.

Vaste klant
Onze vaste klanten plaatsen hun bestellingen voor kranen, autolaadkranen en ander materieel via e-mail of telefonisch. In overleg met hen en op basis van verstrekte informatie wordt het type en de capaciteit van de machine bepaald. We bespreken de aanvangstijd en de verwachte duur van de werkzaamheden. Daarna koppelt onze planner elke opdracht aan de specifieke materiaalnummers en toewijzing aan één of meerdere medewerkers.

Hijskraan huren? Heros maakt hijsen eenvoudig, veilig en efficiënt.

Tot slot
Onze machinisten en chauffeurs hebben toegang tot de opdrachten via hun telefoon of tablet. Zo kunnen zij direct naar het projectadres navigeren. Bij aankomst op het adres van het project melden ze zich bij de contactpersoon, bespreken de uit te voeren werkzaamheden en bepalen de opstelplaats van de machine. Na het uitvoeren van de werkzaamheden demonteert de machinist-chauffeur de machine. Na afloop worden de benodigde handelingen nog uitgevoerd, zoals het invullen van de gewerkte uren en laat daarna dit overzicht door de verantwoordelijke ter plaatse voor akkoord tekenen.

Verhuur - Kraan

Waar kan ik een hijskraan huren? Bij Heros.