Skip to main content

Zwaar of speciaal transport

Ontdek onze diverse transport mogelijkheden.

Wij beschikken bij Heros over een uitgebreid arsenaal aan transportmiddelen. Hierdoor zijn we in staat zijn om zelfs de meest uitdagende zwaar of speciaal transportbehoeften aan te pakken. Wij draaien onze hand er niet voor om of het nu gaat om een vracht die zwaarder is dan 30 ton, langer is dan 13,5 meter, breder is dan 3,5 meter, of hoger dan 4 meter. Wij staan absoluut paraat om dit soort klussen te klaren.

Technische specificaties

Zwaarder dan 30 ton
Langer dan 13,5 meter
Breder dan 3,5 meter
Hoger dan 4 meter

Toepassingen
Onze vloot omvat diverse gespecialiseerde transporteenheden. Denk hierbij onder andere aan diepladers, semidiepladers, vlakke schuiftrailers en uitschuifbare aanhangers. Maar ook voor apparatuur zoals telescooprupsen en rupskraanbody’s hebben we niet alleen de nodige expertise, maar ook de vereiste kennis en vergunningen die nodig zijn om alles veilig en efficiënt te vervoeren.

Voordelen
Het zal duidelijk zijn dat wij bij Heros verder gaan dan alleen het leveren van transportdiensten. Dankzij onze kennis en ervaring met betrekking tot zwaar en speciaal transport zijn wij in staat om de volledige verantwoordelijkheid op ons te nemen met betrekking tot het project, inclusief het regelen van de benodigde vergunningen en begeleiding die bij buitenmaats vervoer komen kijken. Denk hierbij aan het plannen van de route, het coördineren van begeleidende voertuigen of het communiceren met de relevante autoriteiten, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van begin tot eind. 

ZWAAR OF SPECIAAL TRANSPORT

Conclusie
Met Heros kraanverhuur aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw speciaal transport project in goede handen is.


Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van begin tot eind.

ZWAAR OF SPECIAAL TRANSPORT bij Heros

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met op ons. Wij helpen u graag!