Skip to main content

Vacatures

Werken bij Heros? Bekijk onze vacatures

Jij bent welkom om bij ons te werken!
Bij Heros (Kraanverhuur) B.V. krijg je optimaal de kans om jouw talenten te ontplooien en je ambities waar te maken. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Heros (Kraanverhuur) B.V. nodigt enthousiaste professionals uit om ons dynamische team te versterken voor zowel Antwerpen als Moerdijk! Wil je je vertrouwd voelen op een werkplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Heros is een middelgroot bedrijf met 20 medewerkers in Moerdijk en 13 in Antwerpen. Wij selecteren zorgvuldig nieuwe medewerkers op basis van diploma’s, gesprekken en een gevoel van geschiktheid 

binnen ons bedrijf. Wij kijken hierbij ook naar woonplaats, carrière pad, en referenties. De teamleden, met functies als kraanmachinisten en autolaadkraanchauffeurs, werken zelfstandig, maar wel onder leiding van een planner en bedrijfsleider. De sfeer binnen ons bedrijf is gemoedelijk te noemen wat het werken binnen ons team heel prettig maakt.

Wij hebben diverse functies voor jou openstaan met goede arbeidsvoorwaarden en kijken en luisteren naar jouw wensen.

Interesse? Kom kennis met ons maken en solliciteer meteen bij ons.

Telescoopkraanmachinist BE

Als Mobiele Telekraan Machinist bij Heros ben je verantwoordelijk voor het bedienen van mobiele telescoopkranen om lasten verticaal-horizontaal te verplaatsen. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden veilig gebeuren en volgens de geldende richtlijnen.

Open vacature BE

Bij Heros krijg je optimaal de kans om jouw talenten te ontplooien en je ambities waar te maken. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Heros nodigt enthousiaste professionals uit om ons dynamische team in Antwerpen te versterken!