Skip to main content
 • Op Hoogte Werken: Het Succesverhaal van HEROS

  Vanuit Moerdijk en Antwerpen werkt Team Heros met toewijding aan het bieden van efficiënte en veilige totaaloplossingen voor verticaal en horizontaal transport op diverse projecten.

 • Op Hoogte Werken: Het Succesverhaal van HEROS

  Met onze missie om het kennisniveau voortdurend te verhogen, speelt ons team een cruciale rol in het bereiken van de overkoepelende doelen van de organisatie: potentiële klanten overtuigen om Heros in te schakelen voor hun projecten.

 • VERHUUR

  Een mobiele telescoop- of torenkraan huren voor jouw project? Of ben je op zoek naar een rupskraan om te huren voor een langdurig project? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

 • TRANSPORT

  We hebben onder andere een Scania 8×2 vrachtwagen met HMF8520+Jib autolaadkraan. Uitgerust met een trekker-oplegger en een Jib met 20 ton capaciteit, kan deze wagen zware lasten op grotere afstanden hijsen en diverse materialen vervoeren.

 

“Op Hoogte Werken: Het Succesverhaal van Team HEROS (kraanverhuur)”

Vanuit Moerdijk en Antwerpen werkt Team HEROS (Kraanverhuur) B.V. met toewijding aan het bieden van efficiënte en veilige totaaloplossingen voor verticaal en horizontaal transport op diverse projecten. Met onze missie om het kennisniveau voortdurend te verhogen, speelt ons team een cruciale rol in het bereiken van de overkoepelende doelen van de organisatie: potentiële klanten overtuigen om HEROS in te schakelen voor hun projecten.

“Op Hoogte Werken: Het Succesverhaal van Team HEROS (kraanverhuur) B.V.”

Vanuit Moerdijk en Antwerpen werkt Team HEROS (Kraanverhuur) B.V. met toewijding aan het bieden van efficiënte en veilige totaaloplossingen voor verticaal en horizontaal transport op diverse projecten. Met onze missie om het kennisniveau voortdurend te verhogen, speelt ons team een cruciale rol in het bereiken van de overkoepelende doelen van de organisatie: potentiële klanten overtuigen om HEROS in te schakelen voor hun projecten.Heros - Kranen

Kranen

Heros beschikt over een indrukwekkende vloot van kranen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en efficiëntie.

Heros - Transport

Transport

Heros beschikt over diverse transportmiddelen, uitgerust om snel en efficiënt kranen en materieel naar elke gewenste locatie te transporteren.

Materiaal

Heros beschikt over hoogwaardig materiaal zoals hijsaccessoires die voldoen aan de strengste normen in de industrie.

Verhuur

Heros biedt flexibele verhuurmogelijkheden van hoogwaardige kranen en transportmiddelen, voor zowel korte als langdurige projecten.Is werken met een moderne mobiele kraan echt jouw droom?
Dan zoeken wij iemand zoals jij!

0000

Items in de verhuur

0000

verschillende klanten

0000

werknemers in ons
bedrijf

0000

Jaar aan ervaring

Over ons


Sinds … houden wij ons bezig met het verhuren van kranen…..

Is werken met een moderne mobiele kraan echt jouw droom?
Dan zoeken wij iemand zoals jij!