Skip to main content

Liebherr LTM 1090-4.2:
Een krachtige hijskraan

De Liebherr LTM 1090 is een indrukwekkende all-terrain mobiele kraan met een hefvermogen van 90 ton. Deze mobiele telescoophijskraan is een krachtige machine en is een prima keuze voor het tillen van lasten en het uitvoeren van zware hijstaken op verschillende soorten terrein. Van ruw terrein tot verharde wegen, van bouwplaatsen tot industriële projecten, waar wij dan ook graag mee werken. Want deze vier assige kraan zorgt niet alleen voor mobiliteit maar ook voor stabiliteit. Kortom een fijne kraan die ondanks zijn enorme formaat toch makkelijk inzetbaar is.

Toepassingen
Deze hijskraan heeft een telescopische giek die kan worden verlengd. En juist dit stelt ons met deze kraan in staat om ladingen op grote afstanden te bereiken, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan hijstoepassingen. Bovendien is deze kraan uitgerust met moderne technologieën en veiligheidsfuncties. Dit om ervoor te zorgen dat wij op een veilige en efficiënte manier kunnen werken. Ook deze kraan kun je bij ons huren inclusief een machinist.

Voordelen
Deze kraan is uitgerust met een aantal mooie functies om de veiligheid en efficiëntie te waarborgen. We zetten de voordelen in een rijtje:

  • Deze mobiele telescoopkraan heeft een ECO-drive functie en zorgt zo voor brandstofbesparing wat weer beter voor het milieu is.
  • Een heftindicator die de veiligheid bewaakt.
  • En nog een voordeel is de variabele ondersteuningsbasis.
LTM 1090

Technische specificaties

  • Hijsvermogen: Maximaal 90 ton
  • Gieklengte: 11,4-60 meter
  • Mastverlenging | Jib 16 meter
  • Maximale hijshoogte: 62 meter

Conclusie
Onze LTM109 mobiele telescoophijskraan is voor ons een combinatie van kracht, mobiliteit en flexibiliteit. Een onmisbare machine voor in de bouw- en hijsindustrie, die ons helpt bij het uitvoeren van uitdagende klussen. Een onmisbare machine in ons assortiment kranen waar we graag mee werken.

Een krachtige, flexibele kraan die geschikt is voor diverse terreinen.